Home • Betalen

Betalen

Betalen bij Huys & Tuyn

Bij Huys & Tuyn zorgen we ervoor dat het betaalproces eenvoudig, veilig en flexibel is. We bieden verschillende betaalmethoden aan zodat u kunt kiezen wat het beste bij u past.

Beschikbare betaalmethoden

1. iDEAL
– De meest populaire betaalmethode in Nederland.
– U betaalt direct vanuit uw eigen bankomgeving.
– Geschikt voor klanten van alle grote Nederlandse banken.

2. Creditcard
– Wij accepteren Visa, MasterCard en American Express.
– Vul uw creditcardgegevens in tijdens het afrekenen.
– Betaling wordt direct verwerkt en uw bestelling wordt snel verzonden.

3. PayPal
– Betaal eenvoudig met uw PayPal-account.
– Voer uw PayPal-inloggegevens in om de betaling te voltooien.
– Uw financiële gegevens blijven privé en veilig.

4. Bankoverschrijving
– Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u onze bankgegevens.
– Maak het totaalbedrag over naar ons rekeningnummer.
– Houd er rekening mee dat het enkele dagen kan duren voordat de betaling is verwerkt.

Veilig betalen

Bij Huys & Tuyn hechten we veel waarde aan de veiligheid van uw betalingsinformatie. Daarom gebruiken we de volgende beveiligingsmaatregelen:

– SSL-versleuteling: Onze website is beveiligd met SSL-versleuteling om ervoor te zorgen dat uw persoonlijke en betalingsgegevens veilig worden verzonden.
– PCI DSS-naleving: We voldoen aan de Payment Card Industry Data Security Standard (PCI DSS) om de veiligheid van uw creditcardgegevens te waarborgen.
– Beveiligde betaalgateways: Alle betalingen worden verwerkt via beveiligde betaalgateways die uw gegevens beschermen tegen ongeautoriseerde toegang.

Betaalbevestiging

Na het afronden van uw betaling ontvangt u een bevestigingsmail met de details van uw bestelling en de betalingsstatus. Bewaar deze e-mail als bewijs van uw aankoop.

Problemen met betaling

Als u problemen ondervindt tijdens het betaalproces, zoals een geweigerde betaling of technische problemen, neem dan contact op met onze klantenservice via klantenservice@huysentuyn.nl. We staan klaar om u te helpen en eventuele problemen op te lossen.

Terugbetalingen

Indien u een bestelling retourneert of annuleert, wordt het betaalde bedrag teruggestort via de oorspronkelijke betaalmethode. Het kan enkele werkdagen duren voordat de terugbetaling is verwerkt, afhankelijk van de gebruikte betaalmethode en uw bank.

Contact

Voor vragen of zorgen over betalingen kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice. Wij staan klaar om u te helpen en ervoor te zorgen dat uw betaalervaring bij Huys & Tuyn probleemloos verloopt.

Bedankt voor het winkelen bij Huys & Tuyn. We waarderen uw vertrouwen in onze producten en diensten.